30.8.2013

Taito tehdä sitä mitä huvittaa

Onko sinulla välillä sellainen olo, että et saisi tehdä sitä, mitä sinua huvittaa? Et saisi esimerkiksi viettää päivää telkkaria katsellen, koska sinun pitäisi tehdä jotain järkevää. Tai sinun ei kannattaisi lähteä kavereiden kanssa kahville, koska sinun täytyisi opiskella.

MeNaiset Sport -lehdessä haastateltu Tiia Wilman sanoo: "Teen vain asioita, joista tulen hyvälle mielelle. Se ei aina ole järkevää ja saattaa näkyä reisissä läskinä, mutta mitä sitten? Kerranhan täällä eletään."

Elämänhallinnan tunteen ja sitä kautta hyvinvoinnin säilyttämiseksi minä itse en aio jättää tekemättä kaikkea, mikä tuntuu epämiellyttävältä. Mutta välillä olisi hyvä osata hellittää. Meillä on oikeus tehdä asioita, joista pidämme. Niitäkin asioita, joiden tilalla voisi tehdä jotain järkevämpää. Ei ole huonoa itsekuria jättää esimerkiksi tylsältä tuntuvaa lenkkiä väliin väsymyksen vuoksi - kyseessä on pikemminkin taito kuunnella itseä.

Vierailimme Bulgarian kesäpääkaupungiksi kutsutussa Varnassa ihailemassa mm. Neitsyt Marian taivaaseen nousemisen katedraalia, joka on siitä erikoinen rakennus, että se on rakennettu kokonaan kansalaisten lahjoittamilla rahoilla.
Katedraalissa sai sytyttää kynttilän kuolleen tai elävän rakkaan muistoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti