17.6.2013

Tärkein on se, mitä jo on


Eräs asia, joka meiltä usein arjessa unohtuu, on sen arvostaminen, mitä meillä jo on.

Okei, onhan tästä aiheesta puhuttu. Siitä on puhuttu niin, että suu vaahtoaa ja korvissa soi. Mutta minusta tuntuu ainakin omalla kohdallani, että helppohan siitä on puhua, mutta käytännössä on välillä vaikeaa arvostaa sitä, mitä itsellä jo on.

Arjessa, kun asiat eivät suju kuten itse haluaisi, toisinaan tuppaa unohtumaan, että juuri ne asiat, joista emme puhu ääneen, ovat niitä kaikkein tärkeimpiä. Onko sinulla läheisiä ihmisiä, joiden kanssa voit surra ja nauraa? Onko sinulla ystäviä ja kavereita? Onko sinulla mukavia harrastuksia tai voitko tehdä välillä juuri sitä, mitä huvittaa? Jos vastasit ainakin yhteen kyllä, sinulla on jo suuri syy olla tyytyväinen siihen, mitä sinulla on. Monilla muilla ei ole mitään edellisistä.




"Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow

Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go"
Passenger - Let Her Go

Mitä jos joutuisit luopumaan siitä, mitä sinulla on? Siitä, mistä et voisi luopua, kannattaa olla kiitollinen. Muistuta läheisiä heidän arvokkuudestaan. Nauti tekemisistäsi ja kiitä itseäsi ja muita siitä, että voi tehdä niitä. Ja kun sinulla on kurja hetki, muista, mitä kaikkea sinulla jo on. Tarvitsetko todella enempää?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti