13.1.2015

Harrastukset: kertakäyttösuhteet

"Ilmeisesti ihmissuhteet eivät nykypäivänä enää lukeudu niihin asioihin, joita arvostetaan. Esimerkiksi parisuhteen alkuhuumaan kaikotessa suurin osa suhteista kaatuu, koska ei vaan jakseta panostaa tai antaa itsestään yhtään mitään. Mielestäni nykyään erotaan aivan liian helposti! -- Tänä päivänä arvostetaan nopeita arvoja, omaa mielihyvää ja fyysisyyttä. Musta tuntuu, että kaiken ulkoisen hössötyksen ohessa se sisin jää niin usein huomiotta."
 
 
Me olemme (huomaamattamme) sellaisia kertakäyttösuhteiden harrastajia niin läheisissä ihmissuhteissa kuin satunnaisemmissakin. Toisilta ihmisiltä vaaditaan paljon, koska eihän meidän tarvitse tyytyä mihin tahansa. Jos suhde ei toimi, vaihtoon vaan, koska kyllä ne oikeat elämänkumppanit, ystävät, tuttavat ja työkaverit jostain löytyvät.
 
Vaan mitä jos parempia ihmissuhteita ei löydykään? Ehkäpä parhaat ihmissuhteet eivät odota löytymistään, vaan vaativat vähän enemmän joustamista, kompromisseja, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.
 
"Noh, se perus klisee on, että erilaisuus on rikkaus. Ja se on. Rehellisesti tähän kirjoitan, että en kestäisi katsoa omaa naamaani kovin pitkään. En kestäisi lukea omia ajatuksiani päivästä toiseen. En kestäisi sitä vellovaa samanlaisuutta sekä tasaisuutta. Elämässä pitää olla se ripaus konfliktiä, mutta tietenkin hyvän maun rajoissa."
 
Kuva: http://spoileralertv.wordpress.com/2011/11/05/generique-de-serie-friends/
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti