13.5.2015

Inspiraationa ihmiset

Joskus polkiessa ketjut jäävät jumiin tai vaihde ei vaihdu. Matka keskeytyy ja on pakko miettiä, pitäisikö tahria omat näpit ketjurasvaan vai soittaisiko jonkun apuun. Toisinaan on tehtävä molemmat: toimeen on tartuttava itse, mutta kaikesta ei tarvitse selvitä yksin.

Kun oma elämä jämähtää paikalleen tai kaipaisi muuten vaan inspiraatiota, voi olla hyödyllistä inspiroitua muista.

Minun elämänketjuni auttaa laittamaan paikalleen seuraavat henkilöt:
  1. Kun kaipaan apua ajatusjumeihin ja henkilökohtaista ohjausta, käännyn mentorini, äidin puoleen. Hän tietää, mitä mielessäni liikkuu silloinkin, kun en itse sitä tiedä.
  2. Kun etsin kokemuksen ääntä ja esimerkkiä onnistuneisiin elämänvalintoihin, päädyn isovanhempiini. He toimivat esimerkkinäni arvoissa ja perinteissä ja palauttavat minut sinne ja niiden pariin, minne kuulun.
  3. Hetkinä, jolloin koen epävarmuutta, ajattelen ystäviäni. He ovat rohkeita elämään ja innokkaita kokemaan, eikä heidän tielleen tule mikään muu kuin heidän oma ylpeytensä.
  4. Jotkut julkisuudessa esiintyvät henkilöt muistuttavat, miten elämään kannattaa suhtautua - uskalla olla utelias ja innostua, ole valmis kohtaamaan karhu silmästä silmään ja taistelemaan tarvittaessa, elämä ei ole niin vakavaa ja keep it simple. Näissä asioissa fiilistelen mielelläni NRJ:n Tuija Pehkosta ja Laura Haimilaa sekä laulaja Kaija Koota.
Ketkä ovat sinun elämäsi inspiraatioita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti