2.7.2012

Aika kiva päivä


 Etkö saanutkin mukavan kuvan päivästäni kuvien perusteella?

Todellisuudessa koko maanantaini ei koostu vain huvittelusta. Olen kuluttanut osan päivästä pohdiskellen ja järjestellen työasioita. Palaan nimittäin tänään illalla sairaslomalta töihin. Vaihdoin myös kesämekon pois kuvien ottamisen jälkeen. Tuuli on liian viileä noin kesäisille hepeneille.

Vaikka päiväni sisältää myös arkisempia asioita kuin mansikoiden napostelu aurinkoisella parvekkeella, maanantaini on oikeastaan aika onnistunut. Tavallinen maustettuna pienellä hemmottelulla.

Tunnen itseni tarpeelliseksi murehtiessani työasioita ja tietäessäni, että illalla minua odottavat velvollisuudet. Toisaalta olen saanut fiilistellä rennoissa vapaapäivän tunnelmissa. Päiväni kuulostaa kivalta, sillä ajattelen sen olevan sitä.

Ymmärrätkö pointtini? Sinun päiväsi ei ehkä sisällä kesäsäästä nauttimista - etenkään, jos työskentelet sisätiloissa. Kotona sinua ei välttämättä odota laatikollinen suomalaisia mansikoita, vaan kasa kotihommia. Se ei välttämättä kerrottuna kuulosta kivalta, mutta ajatuksena se voi olla, asenteestasi riippuen, ihan hyvä. Sinuahan tarvitaan.

Ja jos oleskelu mansikoiden kanssa houkuttelee, niin kukaan muu kuin sinä ei estä sinua toteuttamasta pientä taukoa arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti