23.7.2012

Kirpputoreilua

Olen sataprosenttisesti sitä mieltä, että kirpputorit ovat jokaisen kurjan päivän pelastus. Uskallan väittää näin, vaikka et edes pitäisi kirppareista. Myönnän, että kirpputorit ovat aika lailla tusinoittain turhaa tavaraa sisältäviä romulootia. Mutta välillä aarrelippaita. Viimeksi löysin kahdellatoista eurolla bleiserin, korkkarit ja topin. Voi sitä onnen tunnetta!

Löytöjensä lisäksi kirpputorit ovat ykkösluokan viihdettä. Vai voitko väittää, ettei sinua yhtään naurata, kun löydät kasan vuonna kivikausi ilmestyneitä Seiskoja? Tai lasten pikkarit? Tai töhrittyjä Akkareita, tai...

Kaiken huipuksi kirpputorihallit sisältävät kokonaisen museon. Olen löytänyt paksupohjaisia kenkiä, jollaiset kaikkien piti saada ala-asteella (ne tosin näyttävät tekevän paluuta muotimaailmaan, joten ovat siksi aika ajankohtaiset), liekkikuvioituja saappaita, olkatoppauksia, lankapuhelimia, ensimmäisiä tiilen kokoisia matkapuhelimia, alkukantaisen tietokoneen osia sekä varmaan antiikin aikaisia huonekaluja. Voit siis jopa kultturoida itsesi kirpputorilla.

Melkoinen monitoimipiste. Suosittelen testaamaan itse.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti