12.10.2012

Tanssi peppu pieneksi

Klubeilla ja tanssilavoilla tanssiminen on loistavaa hyötyliikuntaa ja mukavaa ekstraa arkeen. Jos väität, ettet osaa tanssia, annan sinulle muutaman vinkin:

1. Laita jalkaan hyvät kengät ja päälle vaatteet, jotka eivät hiosta, ahdista, valu tai paljasta tanssiessa sellaisia ruumiinosia, joita et haluaisi paljastaa.

2. Hanki itsellesi tanssiseuraa ja piiloudu sitä kautta ryhmään. Vilkkuvissa ja hämärissä valoissa ryhmän mukana kukaan ei huomaa, miten  tanssit.

3. Matki muita. Voit ottaa ensiaskeleet kotosalla musiikkivideoiden inspiroimana tai voit vilkuilla tositilanteessa viereisen huipputanssijan muuveja.

4. Heittäydy. Jos mietit vain, näytätkö tyhmältä, et voi näyttää hyvältä. Rentoudu ja anna musiikin elää itsessäsi.

5. Muista, että joku tanssii varmasti surkeammin kuin sinä. Et siis taatusti ole paikan naurunaihe. Sitä paitsi klubeilla ja tanssilavoilla on niin paljon ihmisiä (yleensä niin hilpeässä tunnelmassa), että kukaan ei muista, miten tanssit. Tai jos muistaa, tanssit hänen mielestään hyvin.


P.s. Jos klubit ja tanssilavat eivät houkuttele, voit pitää privaattibailut omassa huoneessa lukittujen ovien takana. Sykemittari ranteessa ja hyvä mieli palkitsevat pienenkin keikuttelun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti