30.1.2013

Hyväkuntoinen

Käykö sinulle ikinä niin, että juuri kun onnittelet itseäsi hyvästä urheilutreenistä, ohitsesi pyyhältää huomattavasti sinua paremmassa kunnossa oleva nätti neitokainen tiukassa urheilutopissaan? Tuntuuko tytön näkemisen jälkeen, ettei omalla treenilläsi ollutkaan väliä ja että et kuitenkaan näytä samalta?

Minulla oli tänään tuonkaltaisia fiiliksiä kuntosalilla. Olin juuri tänään huomannut voivani nostaa painokiloja eri lihaskuntoliikkeissä. Urheilutytön jälkeen saavutukseni tuntui mitättömältä.

Väärin! Itsensä vähättelystä ja muihin vertailusta on päästävä. (Kelailinkin aihetta viime joulukuussa tekstissä Unohda vertailu.)

Jos joku on sinua paremmassa fyysisessä kunnossa, ei tarkoita, ettet itse olisi hyvässä kunnossa. Toisen hyvännäköinen vartalo ei poista sinun vartalosi hyviä puolia. Hyväkuntoisen hyvältä näyttävä ja isoilla painoilla tehty treeni sopii kyseiselle treenaajalle, mutta sinun treenisi sopii sinulle.

Toisen hyvät puolet eivät ole sinulta pois. Sinä voisit olla yhtä hyväkuntoinen kuin näkemäsi kaunokainen, mutta sinun ei tarvitse. Päätät itse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti