2.1.2013

Kuulumisia

Minun vuoteni vaihtui rauhallisissa tunnelmissa. Vietimme poikaystäväni kanssa iltaa ensin minun maalaiskodissani perheeni luona ja sieltä siirryimme poikaystävän vanhempien luokse. Söimme, nauroimme, söimme lisää, paukuttelimme raketteja, söimme vielä lisää ja pelasimme korttia.

Kesä palasi uuden vuoden iltana.
Juhla-aterialla tarjoiltiin herkkusalaatin lisäksi uuniperunoita ja kokonaista kanaa kastikkeilla.
 Olen tässä viikon verran kinkannut kipeän nilkan kanssa, kun akillesjänteeni tulehtui. Onneksi kyseessä on vain pieni rasitusvamma, joka alkaa olla paranemaan päin.

Viikon päästä opiskelupuuhat jatkuvat. Back to business. Mukavahan niiden pariin on palata, kun aiheet kiinnostavat ja päivät ovat lyhyitä. Vaihtelua tuovat työpäivät.

Tuossa pari päivää takaperin joku asiakas töissä sanoi, että kevättä kohti mennään. Niinhän sitä mennä porskutetaan. Kevättä ja lisääntyvää valoa kohti. Mitähän kevät tuo tullessaan?

Muistan monet vappuaamut. Silloin on jo niin keväistä. Leskenlehdet alkavat oikoa terälehtiään ja nurmi nostelee korsiaan. Hiirenkorvat, kuiva maa. Niissä on sellainen oma tunnelmansa. Pienenä parasta keväässä olivat vaaleanpunainen kevyt ulkoiluasu ja nilkkoihin ulottuva farkkuhame. Voi kävellä tennareilla ilman, että varpaita paleltaa.

Ennen keväisiä tunnelmia nautitaan talvesta ja paksuista villapaidoista. Ja vielä ehtii juomaan glögiä ja syömään joululta jääneitä pipareita.

Niin pian se vuosi 2012 meni. Eikä uusi alkanut vuosi tunnu yhtään ihmeellisemmältä. No onhan tässä vuosi aikaa nähdä, mitä uudella vuodella on tarjottavana. Otetaan tarjoilut avoimin mielin vastaan.

Hyvää ja tunnelmallista alkanutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti