27.1.2013

Pahan päivän elvyttäminen

Jotkut päivät vain ovat huonoja. Siitä ei pääse mihinkään. Kaikki, mitä aloittaa, epäonnistuu. Ja kaikki, mitä ei aloita, olisi pitänyt aloittaa. Sellaiset päivät voi yrittää kääntää voitoksi, mutta aina ei kannata. Välillä kannattaa vaan antaa päivän mennä pieleen. Osaapahan arvostaa mukavaa huomista enemmän.

Jotkut päivät sitten alkavat huonosti, mutta loppu on omasta asenteesta kiinni. Minun sunnuntaiaamuni alkoi kahdeksalta koiran oksennukseen. Lampaantaljalle tietysti. Talja piti pestä saman tien. Ja koska olin jo noussut koirat piti käyttää pihalla. Sitä ennen siivosin vielä muutamat oksennukset.

Ulkoilutuksen ja koirien syöttämisen jälkeen painuin takaisin nukkumaan. Juuri kun nukahdin, koira alkoi taas oksennella. Lisää siivousta, eikä nukkuminen enää houkutellut. Nopeat heräämiset ja ei aivan ihanin aamu aiheuttivat päänsäryn ja pahantuulisuutta.

En anna tapauksen pilata viimeistä vapaapäivääni ennen uutta arkiviikkoa. Aion katsella elokuvaa, lueskella lehtiä ja ulkoilla. Aion tehdä kaikkea sitä, mikä vie ajatukseni pois ikävästä aamusta ja tekee päivästäni huippupäivän.


Mikä elvyttää sinun huonosti alkaneen päiväsi? Mitä suosittelisit huonon päivän piristysruiskeeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti